Isola Powertekk: Isola Powertekk Nordic

Isola Powertekk Nordic

Zelo močna, vendar lahka jeklena kritina

Isola Powertekk jekleno kritino odlikujeta velika trdnost in majhna teža, ki zagotavljata enkratno prednost. Ima obliko opečne kritine in je prekrita je z granulatom, zaradi česar ima videz klasičnih strešnikov. Powertekk kritina je izredno primerna tako za novogradnje kot za adaptacije starih streh.

Barve in dodatki

Izbirate lahko med 6 različnimi barvami: rustikalno rdečo, strukturno sivo, opečnato rdečo, zeleno, rjavo in črno. Poleg kritine Powertekk nudimo tudi vse dodatke v enaki barvi kot strešniki. Isola posveča posebno pozornost funkciji, videzu in prilagodljivosti vseh ustreznih strešnih detajlov.

Najmočnejši na trgu!

Isola Powertekk strešna kritina z granulatnim posipom je videti kot opečni strešniki. Je izredno močna in trdna. Pločevina je debela 0.50 mm, zato je to ena najmočnejših kritin na tržišču. To ji zagotavlja veliko trdnost ter stabilnost oblike. Isola Powertekk strešniki so prestali tudi test na obremenitev 21/kN/m2, zato jih je Norveški gradbeni raziskovalni institut (SINTEF Byggforsk) po zahtevnih testiranjih odobril oz. izdal tehnično soglasje (št.2265) in jih priporoča za vse obremenitve streh s snegom na Norveškem. Z samo 6 profilnimi vali ima Isola Powertekk tudi videz močne strehe. Zaradi izjemne kvalitete same kritine in varnega načina pritrjevanja ji tudi najmočnejše nevihte ne pridejo do živega.
Isola Powertekk ustvarja veliko vznemirljivih priložnosti.

 

- Prosojni akrilni sloj
- Obarvani mineralni posip
- Barvni akril
- Osnovni epoksidni sloj
- Galvanska zaščita 275 g/m2
- Hladno valjana pločevina 0,5 mm
- Galvanska zaščita/poliester