Isola Powertekk: Isola Powertekk Tyri

Isola Powertekk Tyri

Nov pogled na strehe

Že stoletja so v alpskih pokrajinah značilne strehe, pokrite s tradicionalnimi lesenimi skodlami. S svojimi različnimi dolžinami in širinami so te skodle ustvarjale individualen in karakterističen videz strehe. Isola je uspela povezati to tridimenzionalno, rustikalno in individualno prepoznavno strešno ploskev  z najnovejšo tehnologijo. Tako je nastala strešna kritina Isola Powertekk Tyri, ki je edinstvena na mednarodnem trgu.

Prepričljiva v izgledu in funkcionalnosti
Alpski videz  strešnikov Isola Powertekk Tyri daje veliko možnosti za kakovostno in inovativno streho. S svojim značilnim profilom ter črnimi in rjavimi poudarki daje strehi rustikalni značaj. Kritina Isola Powertekk Tyri je bila preizkušena v najtežjih pogojih ostrega norveškega vremena.  Zaradi tega Isola jamči 30 let zanesljive funkcionalnosti  in zaščite pred rjavenjem.

30 Jahre Garantie

 

Varnost v vsakem vremenu
Isola Powertekk Tyri je odporna tudi proti najtežjim vremenskim pogojem.  Naj bo sneg, dež ali močan veter, zaradi velikih prekrivnih površin posameznih elementov je Isola Powertekk popolnoma vodotesna. Pritrditev na strešno konstrukcijo na več mestih utrjuje in zavaruje celotno streho pred poškodbami zaradi neurja ne glede na naklon strehe, ki je lahko med 15°in 90 °.

Površina v obliki skrilavca daje strehi pokriti s strešniki Isola PowertekkTyri ne samo lep in rustikalni videz, temveč groba površina tudi občutno zmanjša hrup dežja in omogoča krovcem varno hojo pri delu na strehi